Monitor.co.me

Kafićarenje

Broj 1259

O kiši, stripovima i džemu od šljiva

Pljušti kiša. Nije da baš mrzim kišu, ali kada sastave nebo i zemlja pa onda to tako traje danima, nekako se teže hvatam u koštac sa svakodnevnim problemima. A i boli me glava.
Više...
 
Broj 1258

Supa i rezanci

To otprilike ide ovako. Stigao je vikend i ja sam vrlo srećna. Presrećna. Nakon cijele sedmice nosanja moje pokretne kuće u vidu Džuniorovog ranca na leđima, i trčanja sa jednog posla na drugi, u međuvremenu se baveći nekom vrstom građanskog aktivizma dočekala sam vikend.
Više...
Broj 1257

Čobanica gospodskih manira

Mislim da je zaslužila i nju da pomenem. Ona se zove Arsi. Zapravo pravo ime joj je Charna Arsi Alabai Don Markon, ali od milošte je zovemo Arsi. Ponekad Arsika, Ako, Akica, Arsica prasica.
Više...
Broj 1256

Vratio se Brko

Ako postoji nešto u Podgorici na šta morate da se naviknete, što prije to bolje, onda je to gradski prevoz. To je jedna vrsta ekstremnog sporta, od kog ako imate sreće stradaju samo bubrezi, jer autobusi su prilično rasklimatani, ali zato prevoz plaćate skuplje nego u pojedinim Evropskim zemljama. Krta cijelih 0,70 e, tačnije sedamdeset centi. Za dvije osobe to je 1,40. Da stignete do željenog cilja, ukoliko je odredište đe bliže, onda vam se isplati da uzmete taksi. Minimalna cijena vožnje u podgoričkom taksiju je uglavnom euro.
Više...
Broj 1255

Fudbalska lekcija

Postoji nešto između žena i fudbala što ne mogu da razumijem. Pretpostavljam da tajj animozitet prema najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu potiče odatle što se zahvaljujući njoj žene širom svijeta suočavaju sa zanemarivanjem.
Više...
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

porto1


porto2

pozovi-sprijeci

monitor-preview

 

Monitor u novom broju donosi

Broj 1414. petak 24. novembar 2017. godine DOŽIVOTNA ROBIJA ZA RATKA MLADIĆA:Suočava...

  300x60

BANER_310X60_

seabreezeuniqa1

logo-hypo-alpe-adria_mneHipotekarna Banka

rekom_baner_150x60mans-markica 


 

Monitor broj 1413

Broj 1413. petak 17. novembar 2017. godine PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV NEBOJŠE MEDOJEV...

 

Monitor broj 1412

Broj 1410. petak 27. oktobar 2017. godine   U sudnici pučist-saradnik:ŠTO PROPUŠTI...