Monitor.co.me

Kafićarenje

Broj 1209

Dobar dan, izvolite

Prije nekoliko dana na društvenoj mreži pročitah komentar: „Nije mi jasno zašto su sve žene koje rade na suhomesnatom u supermarketima obavezno nadrndane?" Eh, sada, da nisam imala eklektično radno iskustvo, možda bih ovaj komentar preskočila, previdjela, izignorisala. Bio bi jedan u moru sličnih. Ali ne mogu.

Više...
 
Broj 1208

Culture Beat

Dođe tako čovjeku ponekad da klone duhom. Ne treba da se sklopi nebo nad Podgoricom i da pljušti kiša. Nema to veze sa vremenom. Ponekad se jednostavno umorimo. Rvanje sa životom umije da bude veoma naporna vještina. Kažem vještina, jer zahtijeva od vas da prije svega ostanete na nogama. To nije uvijek tako lako. Tehnički nok daun se dešava. I sasvim je u redu povući se u ugao i odmoriti. Jedino nije dozvoljeno odustajanje. Promjena tehnike da, odustajanje ne.

Više...
Broj 1206

Banjica

Beograd i ja. Susret nakon pune tri godine. Da li je bio sentimentalan? Ne bih rekla. Kada se čovjek učauri u poznato, u splet rutine i navike, teško izlazi iz tog vrzinog kola. Čak i ako jeste u duši putnik i nomad.

Više...
Broj 1205

Sa druge strane mikrofona

Godinama sam radila kao novinar. I to ne bilo kakav. Imala sam na Državnoj veću minutažu od Super Lomija u svoje pero. Idi bre. Dobar posao moram priznati. I nije bio loše plaćen. Zapravo odlična plata za profesionalnog nosača mikrofona(tako su nas zvali, jer smo samo nosili mikrofon).

Više...
Broj 1204

Soul searching

Da bih objasnila šta je zapravo Soul searching, moraću da citiram meni vrlo dragu osobu, koja bi željela da ostane anonimna, a i zaprijetila mi je da će me zadaviti ukoliko još nešto što mi kaže završi u rubrici.

Više...
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

porto1


porto2

pozovi-sprijeci

monitor-preview

 

Monitor u novom broju donosi

Monitor broj 1426 / 16.februar 2018.   BATINA JE IZ VLASTI IZAŠLA:Pendrek po glavi s...

  

BANER_310X60_

seabreezeuniqa1

logo-hypo-alpe-adria_mneHipotekarna Banka

rekom_baner_150x60mans-markica 


 

Monitor broj 1426

Monitor broj 1425 / 09.februar 2018.   KORUPCIJA U PRAVOSUÐU – SAMO RIJEČ:Crna Go...

 

Monitor broj 1425

Monitor broj 1425 / 9.februar 2018.   MUGOŠA PRED SUDOM: Sjetuj, me Sveto (Zoran Ra...