Monitor.co.me

Kafićarenje

Broj 1231

Ljudska ruka

Ne postoji ni jedna druga tema o kojoj bi čovjek mogao da piše u ovom trenutku osim o katastrofi koja je zadesila naš region prethodne nedjelje, i koja na žalost još uvije traje.

Doduše, postoji još jedan naslov. Mogao bi da bude izbor. Jer u ovom prethodnom periodu, postojao je samo jedan izbor- da li želiš da budeš čovjek ili ne.

Više...
 
Broj 1229

Kinolozi i modeli

Već nekoliko godina kraj aprila i početak maja su mi rezervisani za odlazak u Bar. Padala kiša, duvao vjetar, bilo sparno do besvijesti, ne odustajem. Neko će reći, ne bez ironije, da sam ozbiljno bolesna. Ja bih dodala da me već nekoliko godina za redom hvata hronični kinofilitis.

Više...
Broj 1228

O ružama, nektaru i ljubavi

Prije nekoliko dana, u pauzama od posla počela sam da pratim šta rade moji virtuelni drugari sa društvenih mreža. Neki stvarni, drugi koje nisam nikada upoznala, ali zbližilo nas je nešto preko FB i ostali smo u kontaktu.
Više...
Broj 1227

Taj blaženi ukus hmelja

Moram da vam odam tajnu. Naime, ja prosto volim pivo. Taj gorki napitak od hmelja me prati već skoro pune dvije decenije, i priznajem vam da mi je druženje sa njim ponekad prijatnije od napornih priča, u kojima ljudi samo govore ali niko nikoga zapravo i ne sluša.

Više...
Broj 1226

Hodali smo bosi

Ako postoji nešto zbog čega žalim današnje generacije klinaca koji odrastaju u Budvi, onda je to privilegija da hodaju bosi.

Prije nego je Budva postala betonirano mutant čudovište iz naučno fantastičnih , prije svega apokaliptičnih romana, bila je jedno malo i mirno primorsko mjesto.

Više...
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

pozovi-sprijeci

monitor-preview

 

Monitor u novom broju donosi

Monitor broj 1435 / 20.april 2018. NOVI PREDSJEDNIK:Promjene su očite (Miloš Bakić...

  

BANER_310X60_

seabreezeuniqa1

logo-hypo-alpe-adria_mneHipotekarna Banka

rekom_baner_150x60mans-markica 


 

Monitor broj 1434

Monitor broj 1434 / 13.april 2018. PREDSJEDNIČKI IZBORIZašto se Đukanović boji...

 

Monitor broj 1433

Monitor broj 1433 / 6.april 2018.   CRNOGORSKE ULICE SMRTI:Premijeru, dokle? (Milen...