Monitor.co.me

Broj 1430

VELIKI TUROPERATERI U ULCINJU: Stigao TUI , u redu i Tomas Kuk

VELIKI TUROPERATERI U ULCINJU: Stigao TUI , u redu i Tomas Kuk„Radovi na adaptaciji bivšeg hotela Belvi, na početku Velike plaže, biće završeni u roku, tako da će novi hotelski kompleks Holiday Village Montenegro biti gotov u maju", kaže direktor za razvoj kompanije Karisma Hotels & Resorts Nemanja Kostić.
Više...
 
Broj 1430

PETNJICA: MJEŠTANI SAVIN BORA TRAŽE GRANIČNI PRELAZ PREMA PEŠTERU: Kraćim putem do susjeda

PETNJICA: MJEŠTANI SAVIN BORA TRAŽE GRANIČNI PRELAZ PREMA PEŠTERU: Kraćim putem do susjeda Mještani bihorskog sela Savin Bor zatražili su od nadležnih državnih organa da u što kraćem roku donesu odluku da se iznad mjesta Кruščica, u dijelu Pešterske visoravni, otvori granični prelaz prema Srbiji. Oni ocjenjuju da je riječ o korisnoj inicijativi, čija bi realizacija ubrzala razvoju ne samo Bihora, već čitavog sjevera Crne Gore.
Više...
Broj 1430

OPSTANAK BOLNICE U MELJINAMA: Bez lijeka?

OPSTANAK BOLNICE U MELJINAMA: Bez lijeka? Jedna od mnogobrojnih katastrofalnih privatizacija na području opštine Herceg Novi, bivša Vojna bolnica Meljine, sada Opšta Bolnica u vlasništvu Atlas grupe, ponovo je u žiži interesovanja. Zbog zabrinjavajućeg stanja u ovoj nekada eminentnoj bolnici na inicijativu predsjednika Opštine Herceg Novi Stevana Katića ove sedmice je održan sastanak sa predstavnicima Atlas grupe.
Više...
Broj 1430

PRIHVATILIŠTE ZA BESKUĆNIKE NA KONIKU: Privremeno rješenje

PRIHVATILIŠTE ZA BESKUĆNIKE NA KONIKU: Privremeno rješenje Komisija Glavnog grada donijela je odluku da i ove godine zakupi prostor na Koniku kako bi se beskućnicima obezbijedio smještaj. Riječ je o dvogodišnjem pilot projektu u vezi sa kojim će se na kraju godine sumirati rezultati kako bi se procijenilo na koji način će se dalje brinuti o onima kojima je potrebna ovakva vrsta pomoći.
Više...
Broj 1429

ENERGIJA IZ OBNOVLJIVIH IZVORA: Život na sunčanoj i vjetrovitoj strani

ENERGIJA IZ OBNOVLJIVIH IZVORA: Život na sunčanoj i vjetrovitoj strani Vrijednost radova solarne elektrane koja će se graditi u Ulcinju, na lokalitetu Briska gora, procjenjuje se na više od 300 miliona eura, a početak izgradnje očekuje se u narednoj godini, saopšteno je iz Ministarstva ekonomije.
Više...
Broj 1429

CRNA GORA I TEHNOLOŠKA REVOLUCIJA: Virtuelna valuta i kod nas

CRNA GORA I TEHNOLOŠKA REVOLUCIJA: Virtuelna valuta i kod nas Dostupnost i upotreba kriptovaluta u onlajn trgovini mogla bi predstavljati revoluciju u monetarnom svijetu, s obzirom na njihovu popularnost i sve veći broj korisnika širom planete.
Više...
Broj 1429

ISTRAGE O NESAVJESNOM LIJEČENJU: Namjerni propusti tužilaštva?

ISTRAGE O NESAVJESNOM LIJEČENJU: Namjerni propusti tužilaštva? Podgoričanin Nebojša Janković podnio je krivičnu prijavu protiv Kliničkog centra Crne Gore (KCCG), dr Milosava Cmiljanića i NN lica, zbog nesavjesnog rada i nemara. Njegov brat Saša preminuo je 27. maja prošle godine u prostorijama KCCG, nakon što je dva dana ranije primljen u Urgentni centar zbog teških bolova.
Više...
Broj 1429

ŽIVOTNA PRIČA NEBOJŠE ĆETKOVIĆA: Junak kolašinske svakodnevice

ŽIVOTNA PRIČA NEBOJŠE ĆETKOVIĆA: Junak kolašinske svakodneviceOrganizacija A new beginning, koja je nedavno osnovana u Kolašinu, simbol je posebne vrste aktivizma, ličnog i društvenog, pobjede nad sobom, okruženjem, stereotipima i predrasudama. Ona je projekat četrdesetdvogodišnjeg Nebojše Ćetkovića koji, kako kaže, želi da bude saborac u bitkama sugrađana da ne pokleknu pred bolestima zavisnosti. Takođe, i podrška onima koji žele da se vrate sa tog puta koji uništava živote, razara porodice i vodi u beznađe.
Više...
Broj 1428

SUBOTA NA PODGORIČKOM BUVLJAKU: Sjaj polovne robe

SUBOTA NA PODGORIČKOM BUVLJAKU: Sjaj polovne robe,,Dolazak na buvljak za mene je vid rekreacije. Čovjek se išeta, vidi poznate ljude i mnoge stvari koje se više nikada neće naći u prodavnicama. Ima i dosta starina, starog alata, knjiga, djelova za automobile. Za mene je to ritual'', priča jedan od posjetilaca podgoričkog buvljaka.
Više...
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Proslijedi tekst

 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • linkedin
 • MySpace
 • StumbleUpon
 • Twitter
 • wordpress
 • Yahoo

pozovi-sprijeci

monitor-preview

 

Monitor u novom broju donosi

Monitor broj 1443 / 15.jun 2018.   URUŠAVANJE ŠKOLSTVA: Luča korupcije (Miloš ...

  

BANER_310X60_

seabreezeuniqa1

logo-hypo-alpe-adria_mneHipotekarna Banka

rekom_baner_150x60mans-markica 


 

Monitor broj 1442

Monitor broj 1432 / 7.jun 2018.     LOKALNI IZBORI - GLOBALNE POSLEDICE:Trijumf...

 

Monitor broj 1441

Monitor broj 1431 / 1.jun 2018. LOKALNI IZBORI - GLOBALNE POSLEDICE:Trijumf Đukanovi...