Monitor.co.me

Broj 1414

ZAPOŠLJAVANJE ROMA U CRNOJ GORI I DALJE OZBILJAN PROBLEM: Ni diploma ne pomaže

ZAPOŠLJAVANJE ROMA U CRNOJ GORI I DALJE OZBILJAN PROBLEM: Ni diploma ne pomažeEmrah Jefkaj, sa roditeljima i sestrom u porodičnoj kući u Zelenici, nadomak Herceg Novog, živi san brojnih sunarodnika mlađe generacije. Školovao se redovno, upisao fakultet koji je oduvijek želio, diplomirao psihologiju na Filološkom fakultetu u Nikšiću 2012. godine i relativno brzo se zaposlio.
Više...
 
Broj 1414

STOČNA PIJACA U ANDRIJEVICI DECENIJU NIJE U FUNKCIJI: Raj za nakupce

STOČNA PIJACA U ANDRIJEVICI DECENIJU NIJE U FUNKCIJI: Raj za nakupceKapije moderne stočne pijace u Andrijevici, izgrađene prije deset godina sredstvima međunarodnih donacija, sa ciljem da pospješi razvoj stočarstva u Gornjem Polimlju, zaključane su i poslije toliko vremena.
Više...
Broj 1414

APSURDNOSTI LOKALNE SAMOUPRAVE U ULCINJU: Stranke manjina krše manjinska prava

APSURDNOSTI LOKALNE SAMOUPRAVE U ULCINJU: Stranke manjina krše manjinska pravaU gotovo cijelom periodu višestranačja na vlasti u Opštini Ulcinj su nacionalne partije Albanaca. U aktuelnom sazivu lokalnog parlamenta od 27 odbornika koji podržavaju izvršnu vlast čak 18 su iz nacionalnih stranaka ili grupacija (Nova demokratska snaga - Forca, Koalicija „Zajedno za budućnost Ulcinja" i Demokratska unija Albanaca).
Više...
Broj 1414

KOLAŠINSKA OPŠTINA TUŽI PREDUZEĆE „PEROŠEVIĆ“: Omiljeni neimar pred sudom

KOLAŠINSKA OPŠTINA TUŽI PREDUZEĆE „PEROŠEVIĆ“: Omiljeni neimar pred sudomDuga i vrlo uspješna saradnja Opštine sa bjelopoljskim građevinskim preduzećem Perošević, kako su te poslovne relacije nazivali predstavnici bivših kolašinskih vlasti - okončaće se na sudu. Aktuelna vladajuća koalicija nije ni približno zadivljena dugogodišnjim neimarskim poduhvatima tog preduzeća u Kolašinu. Opština tuži bjelopoljsko preduzeće tražeći blizu 70.000 eura.
Više...
Broj 1413

CETINJE UOČI LOKALNIH IZBORA: Stadion, dvanaesti put

CETINJE UOČI LOKALNIH IZBORA: Stadion, dvanaesti put Kancelarija Demokratske partije socijalista na Cetinju ovih dana je najposjećenija institucija u prestonici. Da, insititucija. Za to je zaslužna poslanica Đukanovićeve partije Ana Nikolić. Preporučila je mladim ljudima da, ako im je smetnja za zaposlenje partijska knjižica, uzmu knjižicu DPS-a i problem će biti riješen. Tamo, kako se čuje, hrle mladi sa raznih meridijana.
Više...
Broj 1413

KOLAŠIN: KONZUMIRANJE ALKOHOLA NIJE NEPOZNANICA NI OSNOVCIMA: Sa čašicom od malih nogu

KOLAŠIN: KONZUMIRANJE ALKOHOLA NIJE NEPOZNANICA NI OSNOVCIMA: Sa čašicom od malih noguKolašinska policija od ljetos intenzivno kontoliše poštovanje zabrane točenja alkoholnih pića maloljetnicima. Ta akcija, tvrde, daje dobre preventivne rezultate, pa je, bar u ugostiteljskim objektima pristup djece i omladine alkoholu znatno ograničen. Ugostitelji ne znaju kada će policija tim povodom ući u njihov objekat, što je mnoge uplašilo i natjeralo da povedu računa o zakonskim odredbama u toj oblasti.
Više...
Broj 1413

BERANE: ZAŠTO SE ODUGOVLAČE RADOVI NA KOLEKTORU: Opstrukcija opozicije pred lokalne izbore?

BERANE: ZAŠTO SE ODUGOVLAČE RADOVI NA KOLEKTORU: Opstrukcija opozicije pred lokalne izbore?Nezadovoljstvo koje se rađa kod lokalnog stanovništva zbog sporosti u gradnji kolektora i vraćanju ulica u prvobitno stanje, od uva do uva usmjerava se prema opozicionoj Opštini Berane, koja je u svemu tome samo korisnik i nijemi posmatrač.
Više...
Broj 1412

SJEDIŠTE DOO SKIJALIŠTA CRNE GORE U MOJKOVCU: KOLAŠINCI ZAPANJENI: Premijerov poklon rodnom gradu

SJEDIŠTE DOO SKIJALIŠTA CRNE GORE U MOJKOVCU: KOLAŠINCI ZAPANJENI: Premijerov poklon rodnom gradu Sjedište Društva s ograničenom odgovornošću Skijališta Crne Gore, čija će osnovna djelatnost biti upravljanje javnim skijalištima na prostoru Bjelasice, Komova, Durmitora, Hajle. biće u Mojkovcu koje do sada nikada nije imalo skijalište. U susjednom Kolašinu, gdje skoro dvije decenije postoji ski centar, a gradi se i drugi državnim novcem, kažu da su zatečeni takvom odlukom i doživljavaju je kao još jedno favorizovanje susjedne opštine, koja važi za uporište Demokratske partije socijalista, inače rodno mjeto premijera Duška Markovića.
Više...
Broj 1412

ANDRIJEVICA I PETNJICA: SVE MANJE PRVAKA: Škole čeznu a đacima

ANDRIJEVICA I PETNJICA:  SVE MANJE PRVAKA: Škole čeznu a đacimaPodaci o broju novoupisane djece, odnosno prvaka u dvije najmanje sjeverne opštine, Petnjici i Andrijevici, su alarmantni. U svim školama, na čitavoj teritoriji opštine Petnjica ove školske godine upisano je svega pedeset i osam prvaka. Taj broj u Andrijevici još je manji - četrdeset i šest.
Više...
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Proslijedi tekst

  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • linkedin
  • MySpace
  • StumbleUpon
  • Twitter
  • wordpress
  • Yahoo

pozovi-sprijeci

monitor-preview

 

Monitor u novom broju donosi

Monitor broj 1430 / 16.mart 2018. MISTERIJA PREDSJEDNIČKIH IZBORA:Potpisani haos (M...

  

BANER_310X60_

seabreezeuniqa1

logo-hypo-alpe-adria_mneHipotekarna Banka

rekom_baner_150x60mans-markica 


 

Monitor broj 1429

Monitor broj 1428 / 2.mart 2018. ZA SINĐU NEMA GRANICA:Do svidanija ili zbogom (Zor...

 

Monitor broj 1428

Monitor broj 1426 / 16.februar 2018.   BATINA JE IZ VLASTI IZAŠLA:Pendrek po glavi s...