Monitor.co.me

Broj 1407

Oko nas - Broj 1407

CRNOGORSKA PRAVOSLAVNA CRKVA NI NA NEBU NI NA ZEMLJI: Policijski parastosi i liturgije

CRNOGORSKA  PRAVOSLAVNA CRKVA  NI NA NEBU NI NA ZEMLJI: Policijski parastosi i liturgijeUprava policije još jednom je zabranila sveštenstvu Crnogorske pravoslavne crkve da obavi vjerski obred. Takvu naredbu izdala je prošle nedjelje kada je mitropolit CPC Mihailo namjeravao da održi parastos kralju Nikoli, kraljici Mileni i princezama Kseniji i Vjeri u cetinjskoj crkvi na Ćipuru.
Više...
 
Oko nas - Broj 1407

BERANE: OBRAČUN S GRAĐEVINSKIM LOBIJEM: Okupacija gradskog zemljišta

BERANE: OBRAČUN S GRAĐEVINSKIM LOBIJEM: Okupacija gradskog zemljištaLokalna vlast u Beranama, koju čini koalicija Zdravo Berane (SNP-DF), ušla je u obračun sa građevinskim lobijem i, kako tvrde, već su poremetili planove lokalnih tajkuna i njihovih moćnih skrivenih sponzora.
Više...
Oko nas - Broj 1407

VLADA OPSTRUIRA RAD OPŠTINE JER NA VLASTI NIJE DPS: Premijer ne voli Herceg Novi

VLADA OPSTRUIRA RAD OPŠTINE JER NA VLASTI NIJE DPS: Premijer ne voli Herceg Novi 	,,Dolazimo u situaciju da je Ministarstvo održivog razvoja i turizma čekalo dva mjeseca da donese novu građevinsku dozvolu, a onda naprasno pet dana poslije izbora u Herceg Novom donijelo odluku o obustavi građevinske dozvole radi preispitivanja postupka, što je apsurd i presedan u oblasti izgradnje objekata", kazala je potpredsjednica Opštine Herceg Novi Danijela Đurović na konferenciji za novinare koju je hercegnovska lokalna vlast organizovala povodom 100 dana rukovođenja Opštinom.
Više...
Oko nas - Broj 1407

MUKE KORISNIKA NAKNADE ZA SMJEŠTAJ U PORODICI: Skupi put do banke

MUKE KORISNIKA NAKNADE ZA SMJEŠTAJ U PORODICI: Skupi put do bankeDa bi sa banke podigli naknadu za smještaj u porodici, korisnici sa seoskog područja sjevernih opština, za put do grada i nazad, nekada potroše i veliki dio tog primanja. Propisi su im, kažu, zakomplikovali život i učinili velikim izazovom primanje novaca koji im pripada. Ta vrsta primanja, za razliku od drugih socijalnih davanja, već duže vrijeme se uplaćuje isključivo u banci, na lični račun korisnika. Ne nose je poštari do udaljenih sela, kako je to inače uobičajeno kad je riječ o naknadama za materijalno obezbjeđenje porodice ili drugim isplatama koje reguliše zakon o socijalnoj i dječjoj zaštiti.
Više...

pozovi-sprijeci

monitor-preview

 

Monitor u novom broju donosi

Monitor broj 1430 / 16.mart 2018. MISTERIJA PREDSJEDNIČKIH IZBORA:Potpisani haos (M...

  

BANER_310X60_

seabreezeuniqa1

logo-hypo-alpe-adria_mneHipotekarna Banka

rekom_baner_150x60mans-markica 


 

Monitor broj 1429

Monitor broj 1428 / 2.mart 2018. ZA SINĐU NEMA GRANICA:Do svidanija ili zbogom (Zor...

 

Monitor broj 1428

Monitor broj 1426 / 16.februar 2018.   BATINA JE IZ VLASTI IZAŠLA:Pendrek po glavi s...