Monitor.co.me

Broj 1375

Oko nas - Broj 1375

BERANE: JOŠ PRISTIŽU RAČUNI STARE VLASTI : Igre s mjenicama

BERANE: JOŠ PRISTIŽU RAČUNI STARE VLASTI : Igre s mjenicamaPrivatno preduzeće Šćekić promet blokiralo je nedavno račun Opštine Berane na osnovu mjenice koju je prije tri godine, neposredno prije lokalnih izbora, izdao tadašnji gradonačelnik Vuka Golubović.
Više...
 
Oko nas - Broj 1375

RANI BRAKOVI U ROMSKOJ I EGIPĆANSKOJ POPULACIJI: Okovi tradicije

RANI  BRAKOVI U ROMSKOJ I EGIPĆANSKOJ POPULACIJI: Okovi tradicije,,Ni jedan roditelj ne želi zlo svom djetetu, tako da ih ne udajemo iz loše namjere, već da im obezbijedimo ono najbolje - ugovarajući im brak u dobroj porodici. Smatramo da je bolje da ih udajemo kod naših poznanika, prijatelja nego da se same udaju mlade za nekoga ko nije iz dobre porodice, zbog čega će se brzo pokajati", priča šezdesetsedmogodišnji Hasan Saiti. Rodom je iz Peći ali je odrastao u Podgorici. Na Koniku živi sa suprugom od 1970. godine.
Više...
Oko nas - Broj 1375

ULCINJ: OPSTRUKCIJA OSUJEĆENIH MOĆNIKA: Ambasadorka Štajner na čekanju

ULCINJ: OPSTRUKCIJA OSUJEĆENIH MOĆNIKA: Ambasadorka Štajner na čekanju Odbornik Nove demokratske snage – Forca u Skupštini opštine Sabri Salaj nada se da će bivša njemačka ambasadorka u Podgorici Gudrun Elizabet Štajnaker za dan te opštine dobiti priznanje „Počasni građanin Ulcinja".
Više...
Oko nas - Broj 1375

KRIVOLOV I NASILJE NAD ZAŠTIĆENIM VRSTAMA: Naše nebo kavez za ptice

KRIVOLOV I NASILJE NAD ZAŠTIĆENIM VRSTAMA: Naše nebo kavez za pticeNedavno objelodanjena sudbina čaplje Živke govori da je imala više sreće jer je preživjela ne jedan, već dva susreta sa čovjekom. Živki je u trenutku kada je pronađena nedostajala polovina jednog krila – bila je upucana, a protiv njenog vlasnika je podnešena prijava zbog mučenja životinje.
Više...

pozovi-sprijeci

monitor-preview

 

Monitor u novom broju donosi

Monitor broj 1435 / 20.april 2018. NOVI PREDSJEDNIK:Promjene su očite (Miloš Bakić...

  

BANER_310X60_

seabreezeuniqa1

logo-hypo-alpe-adria_mneHipotekarna Banka

rekom_baner_150x60mans-markica 


 

Monitor broj 1434

Monitor broj 1434 / 13.april 2018. PREDSJEDNIČKI IZBORIZašto se Đukanović boji...

 

Monitor broj 1433

Monitor broj 1433 / 6.april 2018.   CRNOGORSKE ULICE SMRTI:Premijeru, dokle? (Milen...