Monitor.co.me

Očekujemo izvinjenje

E-mail Ispis PDF
Očekujemo izvinjenje
(Ni na slici, Monitor, broj 1324, 4. mart 2016)

Neistina da je Srpska lista nekoliko godina održavala Miomira Mugošu na vlasti u Podgorici. Miloš Bakić bi trebalo da zna da je Srpska lista formirana od strane funkcionera Srpske narodne stranke koji su bili nezadovoljni, između ostalog, i činjenicom da je Andrija Mandić odbio naš zahtjev da u Statut Nove srpske demokratije uđe direktna norma o zabrani predizbornih i postizbornih koalicija sa Demokratskom partijom socijalista. U vrijeme raspcjepa u SNS-u, tadašnji šef Kluba odbornika u Gradskoj skupštini, aktivno je učestovao u osnivanju Srpske liste. Kao jedini naš odbornik ostao je zapamćen i po tome što je imao desetine polemičkih duela sa Miomirom Mugošom, od čega je par njih zamalo završilo fizičkim obračunima. Toliko o našoj ,,pomoći'' Mugoši.

S obzirom na to da je Srpskoj listi DPS oteo pobjedu na izborima za aktuelni saziv Srpskog nacionalnog savjeta principom beskrupulozne pljačke, što najbolje dokazuje relaciju SL-a i DPS-a, posljednje što smo spremni da tolerišemo jeste da se oni za koje je SDP odjednom tvrda opozicija, a SL ,,održavalac'' Mugoše na vlasti, istresaju nad nama samo zato što ne čitaju redovno dnevnu štampu ili im novinarstvo dođe kao usputni hobi.

Možda i najvažnije. Fiksacija time da će vlast biti spašena ,,srpskim partijama'', pored Ranka ili Darka koji su vlast spašavali 18, odnosno skoro četiri godine, zvuči baš žalosno. Opet su problem Srbi. Svi drugi mogu i lijevo i desno, to je prirodno. Jedino Srbi moraju onako kako se u snu prikaže Ranku, Milu ili Nebojši Medojeviću. Čisto da nas tu ima kako bi se Crnogorci mogli kusurati...

Očekujemo izvinjenje.
Dobrilo Dedeić, predsjednik Srpske liste

 

porto1


porto2

pozovi-sprijeci

monitor-preview

 

Monitor u novom broju donosi

Broj 1409. petak 20. oktobar 2017. godine 10 MILIONA, 10 GODINA KASNIJE:Osuđeni sa ...

  300x60

BANER_310X60_

seabreezeuniqa1

logo-hypo-alpe-adria_mneHipotekarna Banka

rekom_baner_150x60mans-markica 


 

Monitor broj 1408

Broj 1408. petak 13. oktobar 2017. godine AUTOPUT, AVIONI I NAŠI MILIONI:Petljanje ...

 

Monitor broj 1407

Broj 1407. petak 6. oktobar 2017. godine UCG KAO DVORSKA ARENA:A sudija ćuti (Pred...