Monitor.co.me

Beppler nema veze sa Ski centrom Kolašin

E-mail Ispis PDF
Beppler nema veze sa Ski centrom Kolašin
(Lako dokaziva pljačka, Monitor, 1302)

U Monitoru, od 2.10.2015. objavljen je tekst Lako dokaziva pljačka. Omaškom je stavljeno da je naš klijent Beppler &Jacobson Ltd bio vlasnik Ski centra Kolašin 1450, pa nam stalo da saopštenje našeg klijenta kojim se objašnjava da nema nikakvog dodira sa Carskim selom objavite u cjelini.

Kompanija Beppler & Jacobson Montenegro d.o.o. povodom učestalih napisa u štampi o slučaju Carsko selo i Ski centar Kolašin 1450, želi da obavijesti javnost da nikada nijesu bili vlasnici zemljišta niti bilo čega drugog vezano za taj kompleks. Vjeruju da komplikovana situacija tog slučaja ima veliki broj nepoznanica i onda se olako prave konekcije koje nemaju nikakvih dodirnih tačaka sa stvarnom situacijom. Kompanija poziva sve zainteresovane, pogotovu predstavnike sedme sile, da podrobnije istraže osnovne podatke za Carsko selo i biće im jasno da taj kompleks nije imao, niti ima dodirnih tačaka sa Beppler & Jacobson Montenegro ni sa Beppler & Jacobson LTD iz Londona koja je osnivač i 100 postotni vlasnik firme Beppler & Jacobson Montenegro d.o.o. Budva.

Zaista ne znamo, kažu u toj kompaniji, kako je uopšte nastala da zabluda koja se više puta pojavila u javnosti osim možda neka naivna asocijacija sličnosti ova dva različita i ničim dodirna subjekta. Provjerljivost ovih informacija je krajnje jednostavna i kroz javno dostupne načine : CPRS, Katastar itd.

Ski centar Kolašin 1450 - ista situacija ! Nijesmo imali nikakvog vlasništva u ovoj firmi što se može lako provjeriti.

Čitajući novinske napise, na osnovu konteksta gdje se bez ikakvog razloga niti dodira sa pomenutim subjektima pominje naša kompanija, javno mnjenje biva dovedeno do pogrešnog zaključka.

Ako želimo da vjerujemo da se do sada moglo dešavati bilo kakvo nenamjerno povezivanje Beppler & Jacobson Montenegro doo i Beppler&Jacobson LTD iz Londona sa davanjem netačnih podataka nakon ovog skretanja pažnje i javnosti i nadležnim institucijama, kompanija ne može ubuduće tretirati takve ispade drugačije nego kao zlu namjeru da bi se štetilo ugledu ove kompanije u cilju odvlačenja pažnje od nekih drugih detalja.

U tom slučaju će ponavljanje ove netačnosti kompanija Beppler & Jacobson Montenegro doo posmatrati kao zlu namjeru i stoga preduzeti neophodne zakonske korake u pravcu zaštite svoga ugleda i posmatrati kao nanošenje ciljane materijalne štete.


PRiSMA – korporativne komunikacije,
ovlašćena agencija za odnose sa javnošću kompanije Beppler&Jacobson Montenegro

 

pozovi-sprijeci

monitor-preview

 

Monitor u novom broju donosi

Monitor broj 1435 / 20.april 2018. NOVI PREDSJEDNIK:Promjene su očite (Miloš Bakić...

  

BANER_310X60_

seabreezeuniqa1

logo-hypo-alpe-adria_mneHipotekarna Banka

rekom_baner_150x60mans-markica 


 

Monitor broj 1434

Monitor broj 1434 / 13.april 2018. PREDSJEDNIČKI IZBORIZašto se Đukanović boji...

 

Monitor broj 1433

Monitor broj 1433 / 6.april 2018.   CRNOGORSKE ULICE SMRTI:Premijeru, dokle? (Milen...